Johan's Hair Fashion

Over Johan's Hair Fashion

Johan’s Hair Fashion opende zijn deuren op 1 februari 1983. Met 34 jaar ervaring streven wij naar kwaliteit op een hoog niveau. Deze kwaliteit is terug te zien in onze vaktechnieken, klantenservice en de uitstraling van onze salon. De vaktechnieken staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast dragen wij er zorg voor dat u na een behandeling tevreden de salon verlaat en dat dit gezien wordt door uw omgeving. Vanaf binnenkomst ervaart u onze klantenservice, u wordt vriendelijk ontvangen in een ontspannen sfeer door één van onze medewerkers met koffie of thee. Tijdens uw behandeling kunt u gebruik maken van Wi-Fi. De behandelingen door een van onze medewerkers, die naar uw wensen luistert en u adviseert voor de beste behandeling en verzorging van uw haar en hoofdhuid.

Om het beste resultaat te bereiken werken wij met de hoogwaardige producten Philip Martin’s en Nioxin. Philip Martin's ontwikkelt luxueuze en gezondheid bewuste professionele haar en huidproducten welke vrij zijn van giftige ingrediënten. Al onze verzorgingsproducten zijn 100% plantaardig. We zijn uitgebreid naar skin care producten voor gezicht en lichaam, met o.a dag/nacht creme, make-up reinigers, shower gel en body creme, massage olie, handcrème, oliën en heerlijke geurkaarsen. Met de producten in ons assortiment kunt u het haar stylen naar elk gewenst resultaat.

Nioxin draagt zorg voor een gezonde hoofdhuid en versterkt en verbetert het haar dat door leeftijd- of gezondheidsredenen verminderd. Na zes weken mag u al resultaat verwachten.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u deze producten ervaren of wilt u het advies wat bij u past, kom gerust binnen in onze kapsalon in Dordrecht.

Team Johan's Hair Fashion

Foto's van de kapsalon

www.trivoo.net